louisevikstrom!

besök

Fick besök såhär på morgonen. Super söt tjej som heter Rebecka om jag inte fattade fel, dör så söt!! Flickan till höger i bild är Rebecka andra flickan är min syster

Nighty night

Precis sagt godnatt till mamma och min vän och nu ska jag få min skönhetssömn och längta till jag ska minishoppa med Elin imorgon. 

Movie making

Dagens första lektion var film så då började jag och min grupp spåna med idéer till en film och vi kom tillslut fram till en story. Så imorgon blir det att börja på manus och klara ut lite frågetecken. Längtar. I will keep you updated about our movie! 

Efter att ha kollat på de senaste avsnittet av PLL så ska jag nu gå och fixa lite mat. Känns också som att jag håller på att bli sjuk så ska nog ta bort sminket och lägga mig och kolla mer serier.

jag och lillasyster i morse

Godmorgon Onsdag

Precis ätit frukost och ska snart åka till skolan. Har min absoluta favorit lektion idag: ENGELSKA! Tycker det är jätteroligt och ja sen jag fick ett bra betyg i slutet av ettan är jag väldigt peppad på att göra lika bra ifrån mig det här året

Godmorgon

Har nyss gått upp och ska fixa mig och äta sen åka till skolan vid 12 ungefär. Ska ha två lektioner där vi förmodligen bara kommer gå igenom kursplanerna.. 

18:42

Efter en trevlig dag på Kupolen med tjejorna så sitter jag nu och planerar lite inlägg och ska snart se film tror jag eller serie får se vad det blir

Nu

Slutar nu och jag ska direkt till Borlänge för att träffa Minna, Amanda och Amanda, ja två amandor. Sen blir det att åka hem och fira pappa som fyller 50 idag!

söndag 25 augusti 20:53

Ska snart göra iordning mig och lägga mig och sova. Skola imorogon sen så ska jag köpa present till pappa som fyller år, också träffa finaste Minna. 

Godnatt