louisevikstrom!

X-mas gift

Var med mamma till Ica Maxi och detta fick följa med mig hem. Det är ett litet set från Garnier. Älskar den här BB creamen och min börjar ta slut så tänkte att det var perfekt att köpa det här då man fick eye roll-on'en med också, är ju lite småkul att prova nya produkter. Har börja tycka att det är roligt med att prova nya ansiktskrämer och liknande. 

Detta är ju en perfekt julklapp också! 

Disney

Kom nyss hem och nu sitter jag och lyssnar på Disney låtar på datorn medans jag ska städa på rummet. För det blev inte av sist jag skulle städa, typiskt mig. Men nu ska jag iallafall fixa fint på rummet och göra det lite julmysigt. Helt klart det bästa med året när man får ta fram alla julsakerna och plocka fram extra ljus. 

Onsdag

Sitter just nu på världens segaste samhälls lektion. Efter skolan ska jag hur som helst leta lite julklappar på stan sen åka hem och JULSTÄDA för imorgon ska min julgran upp!

Godnatt..

Mår inte bra just nu, känner att huvudvärken börjar smyga sig på också. Ska försöka sova nu iallfall, godnatt på er! 

19:59

Idag efter skolan så träffade jag min underbara vän Elin på stan för lite små shopping och fika. Hittade en present till Sonja så hittade jag även den här face misten från The body shop. Den ska tydligen hjälpa till så att ditt smink håller längre men också att återfuka ditt ansikte. Den doftar rosenvatten så om du inte gillar den doften så är detta nog inget för dig. 

130 kr kostade den

Nu så har jag satt på mig pyjamas och ska krypa ner i sängen. Mår inte riktigt som jag ska så blir att en alvedon eller något innan det, imorgon blir det en jobbig dag som alla torsdagar för alla lektioner suger verkligen ut all energi ur än.. 

Har precis gett hunden mat så vi ska snart ut på en promenad. Men sålänge så tröst dricker jag Loka pepparkaka.. 

V

Har samhäll just nu och vi kollar på filmen V för Vendetta vet inte riktigt vad jag tycker om den men kan ge en liten review senare.

tisdag

haft en riktig härlig dag idag faktiskt, hade naturkunskap och sen idrott vilket båda lektionerna var helt okej sen så var jag med Andreas en stund så drog vi till Borlänge med Adam och han köte något till sitt xbox. Nu har jag precis ätit och ska gå och ta bort sminket sen kolla ett avsnitt Gossip Girl sen sova. 

XOXO

Bild från i sommras