louisevikstrom!

Podden!

Nu så äntligen ligger podcatsen uppe! Klicka häääääär  så kommer du till sidan. Där finns också två tidigare podcasts från gymnasieguiden. 

söndag

Kom nyss hem till mamma och nu ska jag sätta mig ner på golver och slå in Minnas födelsedagspresent! Sen blir det städa iording på rummer för imorgon som mina nya spegel upp och mitt skrivbort ska bort från mitt rum. 

Haha förlåt Minna men har ingen bättre bild på dig :*

lördag 26 oktober

Idag har varit en väldigt mysig dag faktiskt. Vaknade vid 10 tiden och gick upp och gjorde mig iordning lite snabbt sen åkte jag och min lillasyster Sonja till våran storebror och hälsade på han och hans barn. Sen åkte vi tillsammans med pappa ner på stan och kikade lite sen gick jag på modevisning som hölls inne på Dalarnas Museum i stan och kollade när min fina Johanna gick modell och det var min söta vän Matilda som hade gjort kläderna och smycket hon hade på sig. Väldigt fin var det! 

Plugg

Ska faktiskt sätta mig och plugga nu! Vet inte när jag pluggade till något sist men nu behövs det. Har två uppgifter som ska in på lovet så måste skriva klart dom, sen blir det nog att kolla lite serier. 

Seriös bild också haha..

Halloween

Kim Kardashian lär ju lugnt den kändisen som ser så sjukt snygg och sexig ut i sina halloween outfits

Stockholm - Utbildning

Här får ni några bilder från världens härligaste skåningar bla.! Det är Johanna som tagit dem ( just so you know)  Fler bilder kommer upp i veckan

Stockholm

Sista dagen i huvudstaden idag. Känns ju lite sådär samtidigt som det ska bli skönt att komma hem. Idag så har jag och Johanna inga riktiga planer förutom att vi ska fika, haha. 

lördag 19 oktober

Lördag

Håller på att göra mig iordning sen ska jag och Johanna åka och äta frukost sen  blir der att åka ner på stan och kika runt lite. Vi ska även försöka fota till ett fotoprojekt i skolan, får se hur det går 

TBT

Jag och Johanna ligger i sängen och kollar på My little pony, haha som vi alltid gjorde förrut.