louisevikstrom!

my daily make up

Bronzer från veckorevyn, roge vet jag inte puder Dual foundation från Make up store

Jag använder Manga eyes på mina övre fransar och Big Eyes på mina undre

 

A night to remember

Igårkvällen blev inte som väntat utan kanske lite roligare eller mycket roligare! Fick några nya vänner, sjöng dåliga låtar, flummade sönder, la oss sen och sov för lite. Riktigt kul kväll och ganska fint ställe så här kommer de två bilderna jag tog från huset och ut.

 

The bag

Är på jakt efter den perfekta ryggsäcken. Vill ha en för jag tycker det är så himla snyggt och sen så får det ju plats mycket saker i dom och det är ju väldigt händigt nu till sommaren och våren. 

 

the bag

 


Chanel backpack, 37 395 SEK / Proenza Schouler backpack, 11 025 SEK / Proenza Schouler leather bag, 11 025 SEK / Black backpack, 1 005 SEK / Brown bag, 1 005 SEK / River Island backpack, 330 SEK

Borta bra men hemma bäst

Nu kommit hem från Sälen men ett sönder bränt ansikte som varit svullet hela dagen men jag är glad ändå! Var skönt komma bort men nu är det skönt att vara hemma! 

Nivea in-shower

Har nu provat den här produkten nu i någon vecka så tänkte berätta vad jag tycker om den. 

Kan förklara hur man använder den. Man använder den efter man använt sin vanliga tvål och man smörjer in krämen lika som en body lotion och sköljer sedan av sig den i duschen. 

Jag tycker den här funkar bra på torr hud som jag har men att man kanske ska använda något om man är extra torr på något ställe tex armbågarna, men resten av kroppen känns riktigt återfuktande efter och jag tycker det här är en sån smart produkt. Det jag har kommit på är att man inte vara så feg och använda för lite av den. Rekomenderar den här verkligen för er som tycker det är lite små jobbigt/tråkigt att behöva smörja in huden efter en dusch! 

den får 4/5 poäng från mig

Äntligen lov

Redan igår så tog tog jag påsklov och imorgon så åker jag och familjen till Sälen i några dagar. Ska bli skönt att vara ledig ett tag så jag hinner vila upp mig och ta tag i allt plugg till körkortet.

 

nya älsklingar

 

köpte dom på H&M för ett tag sen på rean så tror dom kostade runt 75 kr något sånt. Så sköna och lätta att gå i så jag kommer ha dessa flitigt i sommar.

lördag

Idag så har det varit en lugn dag. Tog en lång dusch imorse och lyxade till det med hårinpackning och allt sånt. Sen begav jag mig till farmor och farfar ett tag sen åkte jag hem och försökte få ordning på mitt rum men det blev nästan bara värre.. 

 

Min Favorit parfym

Ska inte vara sämre än någon annan bloggare och måste tipsa om min just nu favoritparfym. Har älskat Brittneys Radience i flera år men efter jag köpte Katy Perrys Killer Queen så tror jag att jag har funnit min nya favorit! Har ni inte kännt doften tycker jag ni ska gå in på närmsta butik där den säljs och lukta. Dock så kommer alltid Radience vara min signatur doft,haha.