louisevikstrom!

Lovie

Blev att byta namn på vår lilla sötnos så nu heter han Lovie. Ganska så söt faktiskt! Snart så kommer jag hem och pysslar om dig.

Tatoos

 

Skulle verkligen vilja ha en tatuering med en drömfångare och Peter Pan motivet! 

Sportlov

Hej babes! Idag så åker jag till Sälen i några dagar med familjen för att ha lite sportlov. Det menas med att jag inte har något internet och därför fixat lite tidinställda så det inte blir helt tomt här. Puss

What I got

T-shirt från Gina tricot

Nagellack från Gina tricot i färgen Luxurious

 

En hylla på hjul eller vad man ska kalla det från IKEA

Plastlåda med fack för lite småsaker så som värktabletter

Och förvaring till lite av mitt smink som jag använder dagligen

Bilder och kanin

Åkte till Borlänge både igår och idag så tänkte visa er lite senare vad jag köpte men just nu ger jag min lilla kanin lite godis för jag inte har varit hemma på hela dagen. Men fixar inlägg till senare! 

Nykomling i familjen

 

Idag var jag och mamma och hämtade ingen mindre en Alfons, som vi har döpt om till Louie! Det var en impuls grej men vi köpte den av mamma väninna som tyvärr inte kunde ha kvar honom så nu bor han hos oss. I mitt rum faktiskt, hans bur tar upp väldigt stor plats men men det får jag leva med. 

Planering

 

Eftermiddagen och kvällen har gått åt till att planera min reklamfilm och göra bildmanus och skrivit ner och pratat med familjen om idéer. Har också frågat Niclas om han kunde göra musiken till filmen och eftersom han är bäst så skulle han fixa det till mig! Är faktiskt rikigt kul att spåna på idéer och sånt men ännu roligare sen när jag får filma och redigera allt. Kommer dokumentera allt så ni hänger med i processen, tänkte att det skulle vara kul.

(Kanske kul för er som kanske snart ska börja gymnasiet och är sugna på media.) 

som lovat

Bilderna från första gången jag va lite modell, massa fint glitter å fjädrar

1700 tal

 

Var modell åt Minna idag för hon hade stylist SM. Temat vara 1700 tal och såhär blev resultatet och jag tyckte både make upen och håret blev skitsnyggt! Varit modell åt henne en gång tidigare ska försöka hitta dom bilderna och kanske slänga upp dom också. 

Hästar

Söt bild på EmmaÄlskling

ska faktiskt till stallet med Lina om en stund och titta när hon rider. För ett tag sen var jag ju med Emma till hennes stall Sveden men Lina tror jag rider på Falu Ridklubb, tror iallafall det heter så haha. Puss så länge