louisevikstrom!

torsdag

Har återigen filmlektion men jag kommer inte göra så jättemycket idag för killarna ska jobba med effekter så det blir att försöka planera en reklamfilm. Får se vad det blir av den haha, är ju helt inne i tänket om min dokumentär.. 

Glitter shoes

Bilderna är tagna av Linnea, hon tog bilderna åt mig när jag köpte dom och hon har även ett par lika 

Det här är ett par av mina favorit skor! Köptes för två år sen nu tror jag men de har inte kommit till användning lika mycket som jag hade velat. Men dom kommer användas i sommar kan jag lova. 

 

frukost

Nu har jag ätit frukost och sitter och väntar på att tiden ska gå.. Börjar 11.50 och har Bara två lektioner idag så det är väldigt skönt!

tisdag

Seriös blild osv

Men har precis orkat mig igenom naturkunskapen och om ett tag är det idrott och vi ska köra boxning. Känner att jag kommer vara helt död efter den lektionen. Får se vad jag gör efter den lektionen eftersom jag slutar efter det. 

Nu får de va godnatt

Hade tänk kolla på Ph men jag orkar verkligen inte så ska hoppa ner i sängen och sova har sovmorgon imorgon också så det känns väldigt skönt just nu. Puss hörs imorgon

Städa och tvätta

 

Har tagit mig tid att städa mitt rum och satt igång en tvättmaskin och börjar packa mina saker. Nu sitter jag och kollar runt lite på weheartit och försöker göra lite inlägg

MER

Sitter på min sista lektion och slutar om 17 minuter ungefär och då ska jag springa till bussen och åka hem till mamma för att fixa lite med naglarna och plocka lite på mitt rum sen åka hem till pappa för att städa och tvätta lite. 

Nu-Sova

Har kollar klart på senaste Gordie Shore avsnittet och nu ska jag krypa till sängs. Funderar också på hur jag ska orka skolan imorgon men som tur är har jag och Lina planerat att hon ska krama mig, så det känns bra, haha

mat hos farmor

Kom precis hem ifrån farmor och farfar, de bjöd på mat och det var hur gott som helst. Nu ska jag se ett avsnitt av Vanderpump Rules sen kl 20 så ska jag kolla Bones med pappa.