louisevikstrom!

det rullar på

Dagarna bara susar förbi men njuter av varje minut. Har bla varit på krogen, umgåtts med de 3 idioterna,jobbat och myst hemma. Vill inte att den här sommaren ska ta slut...

 

 

Jordgubbar och fina vänner

Har en ledig vecka och har planerat in att träffa några av mina favorit tjejer. Träffade Emma igår och vi satt bara och pratade, lik always. Älskar att bara sitta och snacka med henne och bara njuta av hennes sällskap! Idag har jag spenderat dagen med Fanny på kupolen och vi har små shoppat och fikat, super trevligt!

Här är en bild på jordgubbar pga har inga passande bilder

 

Summer time sadness?

Har ett skönt sommarlov där jobbet flyter på och det känns verkligen som sommarlov nu när solen äntligen kommit fram. Inga stora äventyr är planerade men så är det väl alltid att innan sommarlovet så pratar man men kompisarna om hur mycket roliga grejer man ska göra sen så händer absolut ingenting. Någon som känner igen sig kanske?

Men inget sommarlov är ett riktigt utan att man ska gråta/gnälla över killar, inte sant? Hör så mycket killproblem från mina vänner att jag kommer gå i taket snart. Kan dock inte påstå att jag inte har några men alla behöver inte veta dom, och inte är det så att jag inte kan klara det själv. Nog men gnäll från min sida så vi avslutar med något kul.

Har äntligen börjat fatta hur jag använder min kamrea samt utrustningen (bara läst foto i två år)

 

Upp