louisevikstrom!

fredag

Njuter verkligen av den här långhelgen. Har kunnat sova ut och idag har jag bara legat i soffan och myst med en febrig lillasyster. Imorgon väntar dop och på söndag jobb sen är det inte mycker kvar av skolan! 

Helg med mina vänner

Den här helgen så har jag faktiskt mestadels hängt med mina vänner på Roxnäs udde här i Falun. Älskar nu när det är sommar och man kan vara ute med vänner hela nätterna och ha kul och bara vara. Nu om några timmar väntar jobb, jobabr 17 till 23 så kommer inte vara så pigg imorgon.. haha.

Long time no see

Inte varit så väldigt aktiv på bloggen nu på ett tag men har inte gjort något speciellt och inte heller haft någon annan inspiration till att skriva något. Skulle bara säga att jag lever och kommer kanske igång med bloggen till helgen eller nästa vecka!

 

stress torsdag

Kan ju säga att det här har varit en lite lagom stressig dag men två prov samt jobbintervju! Nu har jag packat väskan för imorgon bär det av till Gävle men innan det ska jag på en till intervju och lämna saker på skolan. 

 

 

 

Söndags mys

Efter den alltid så sköna "söndagsduschen" så ska jag nu koppla av med ett avsnitt Nashville och sedan lägga mig och sova gott inför nationella prov imorgon. Hoppas ni har haft en bra helg

söndagsselfie

Livet som ambassadör...

Imorgon blir det en lång dag.. Först skolan till 15,25 sen klockan 16 blir det att åka med Johanna och dom andra ambassadörerna till Hälsinggårdsmässan och stå där och representera skolan. För er som inte vet vad den mässan är för något så är det en mässa i Hälsinggården/Haraldsbo där alla gymnasier (nästan iaf) kommer att stå imorgon och prata om skolorna. Det ger väldigt mycket att komma och prata med elever och lärare där om skolorna om ni ska börja gymnasiet och inte än vet vad eller vart ni vill gå. Så om ni bor Falun eller runt om kring så tycker jag ni ska åka dit och kolla runt. 

Sen imorgon hade jag velat hinna ner på stan också men får se hur det blir med det. 

Nya Miss manga mascara - Indigo

Köpte den här limited edition mascaran från Loreal och som ni ser så är den väldigt blå. Har inte provat den än men när jag gör det kommer det bilder!

 

Rättviksmarknad

Idag var jag med familjen ner på Rättviksmarknad. Hittade som vanligt god mat och  godis men även den här söta tavlan som jag bara fick lov att köpa. Älskar den! 

 

 

Upp