louisevikstrom!

Mindre ovänner

Igår var jag faktiskt iväg på kvällen och träffade ett gäng vänner och det va trevligt att få komma ut lite. Blev att sjunga med till Do you want to build a sowman och Let it go bland annat och det var faktiskt riktigt kul att få sjunga och flamsa och skratta tillsammans! 

Och idag har jag varit på mammas jobb och hjälpt till lite då det kom enormt mycket folk in i butiken så snäll dotter är jag. Nu sitter jag och väntar på mat, får se vad pappa kokar ihop!

sex

* Jag MÅSTE äta något litet på kvällen tex glass

* Jag är mer taggad för Fannys födelsedag (som är imorgon) än min egna

* Jag vill köpa en till kanin

*  Jag äger över 20 jackor men använder inte hälften av dom.. 

* Kan inte vänta tills jag ska spela in min dokumentär

* Idag hyrde mina lärare en biosal för att vi skulle ha en debatt där 

Äntligen!

Nu i veckan ska äntligen mitt badrum bli renoverat! Det ska bli vitt och ljust där inne istället för den fula bruna tapeten med piratskepp på som är där nu. Ska få ny spegel, ny förvaraing, ny spegel och nytt golv. Men nu lär jag plocka ut allt därifrån och ta en före bild. 

Det här är spegeln jag kommer ha. Finns på Ikea för er som ville veta det

 

 

Långhelg

Min helg börjar redan idag, så himla skönt. 

Imorgon så ska jag en sväng till Borlänge och Kupolen och sen ska jag nog till gymmet med Minna. Har lite småsaker jag ska köpa bilder kommer nog upp på bloggen imorgon kväll. Puss så länge

Movie time

Nu har den andra filmgruppen kollat på våran film och vi på deras. Deras film är rikigt bra och kan inte påstå att våran film är bra för fem öre! Den kommer inte komma upp på  bloggen. Sitter nu och fixar det sista med reklamen så den blir nog klar nu snart. Äntligen

 

Skit måndag

Haft en dryg måndag massa känslor som rördes upp och huvudvärk. Annars var det väl en vanlig seg skoldag men kan lägga upp ett klipp på en rolig grej vi gjorde på fotolektionen i morse senare

 

söndag

Sitter just nu och har kaninen springades vid fötterna medans jag väntar på mat och ska kolla det senaste avsnittet va PLL. Hoppas ni har haft en okej söndag! 

lördag

Kom för ett tag sen hem från farmor och farfar alltid mysigt att träffa dom fika och prata massa strunt. Hann också innan jag åkte dit att köpa en present till Fanny som snart fyller 18 år, men det är inte färdighandlat åt den bruden så resten får bli i veckan.

 

Reklamen

Har suttit idag och klippt ihop reklamfilmen men har fortfarande en hel del finputts att göra men den blir klar till veckan!

Då får ni äntligen se den!