louisevikstrom!

Current fall setup

 

 

 

Hur mysigt är inte det här?? När det blir december då ska jag börja ta fram jul och vintersakerna. Älskar att dekorera om mitt rum

Get ready

1. Fondation - Loreal True match 2. Applicerade en ljus skugga över hela locket (the balm nudetude palett) 3. Applicerade en ljusbrun skugga i globlinjen(the balm nudetude palett) 4. Tog en skimmrig brun skugga över det ljusbruna (the balm nudetude palett)5. Applicerade den ljusbruna skuggan under ögat 6. La en svart skugga längst  övre fransraden (the balm nudetude palett) och målade mascara på över och underfransarna  7. La puder i hela ansiktet- Loreal True Match powder 8. Applicerade roge på kinderna - So Susan 9. Avslutade med att highlighta kindbenen men Mary-Lou manizer från The Balm

Det där med att bara åka bil

Blev frågad av Ali om jag ville följa och åka till Västerås fram och tillbaka med hans två kompisar. Så det var det jag tillbringade min eftermiddag/kväll med att göra. Sen när vi kom tillbaka till Falun så blev det en sväng till Donken och en random åktur i stan. 

Får se vad jag orkar göra idag men tror Viktor skulle förbi här en sväng så får vi se om jag är på humör för att hänga med folket ner på Etage. 

Halloween - Älskade vänner

Bild från i fredags

Hade så ursäkta språket men jävligt roligt i fredags! Var med de flesta av mina vänner och vi hade det bara så himla bra och roligt. Vi var fulla och flamsiga och jag har aldrig varit så glad tror jag. Skulle lätt återuppleva den natten, shit peeps kännes som jag är tillbaka på banan! 

Real!

Gick in på H&M idag i väntan på Sofie och såg då denna underbara borste tillsammans med några andra från Real techniques. Har tänkt beställa Expert face brush hur länge som helst men nu äntligen! Tog ur den förpackningen och borsten är verkligen underbart mjuk! Ska testa ut den nu i några veckor så kommer det en review framöver. 

Upp