louisevikstrom!

Paket från Nelly.com

 

Överlycklig för mitt paket från Nelly som jag fick häromdagen! Ska fota det jag köpt så kommer det upp på bloggen inom ett tag. Kanske inte helt fel gissat på att det är skor haha..

Portkod

Bara jag som är kär i serien?? 

När min vän Emma W sov över hos mig en helg så gick det ett maraton på tv med hela första säsongen om jag inte minns helt fel. Och föll verkligen för serien! Nu  om 20 minuter kommer senaste avsnittet ut från säsong 2, haha så taggad!! 

Close up and personal

 

Bild som jag tog bara lite sådär när jag fotade till mitt gymnasiearbete första gången. Kanske ni kan få en liten ledtråd till vad min inspiration är? 

rasism

"We live in a speaceage times but its still to manyof us that still think with stoneage minds"

 

- Daryl Davis om rasismen

 

 

 

Rasism måste vara det värsta jag vet. Hur folk idag 2014 (!!) inte kan acceptera alla människor i världen. Hur det ska trycka ner och hota andra människor med en annan hudfärg. Det är rent ut sagt förjävligt och fel.

 Jag har många gånger försökt förstått mig på rasister och hur dom tänker. Inget av deras argument är något jag förstår nu eller någonsin kommer förstå. Jag tycker ni är sjuka i huvudet och måste öppna era ögon för era medmänniskor och allas lika värde! 

Funderingar

 

 

Jag har börjar reflektera över hur folk beter sig mot varandra och bara allmänt. Att folk gör så dumma och störda val, det förstår jag mig inte på. Seriöst ger nästan upp på mänsligheten. Sen så har jag ju märkt nu vilka som kanske är ens riktiga kompisar och vilka som bara snackar massa, ut ur mitt liv tack. 

Upp