louisevikstrom!

Till värmen

Bild från Turkiet där jag låtsas vara något jag inte är. 

 

Kollar på bilder från Turkiet i somras och längtar tillbaka så sjukt mycket till värmen. Åka utomlands eller bara att sommaren kom till Sverige hade varit något som hade gjort mitt lilla hjärta glatt.

Ny eyeliner

 

Min favorit eyeliner från Wet n wild är slut och kollade runt efter en ny, så tipsade Sofie mig om den här här från Loreal. Det är en geleyeliner och du får också med en liten pensel som faktiskt inte alls är dålig. Jag tycker den är bra och den är verkligen svart  i färgern men jag kan har ännu inte lyckats få till den där smala tunna vingen jag vill ha. Men träning ger färdighet I guess. 

Köpte den på Kicks och den kostade kanske runt 160 kr (??) 

50 shades of grey

Var på bio med Sofie nu på kvällen, vi såg 50 shades vilket förmodligen inte var något som förvånar människor eftersom everyone and their mother ska eller ha sett filmen. Jag som har läst boken känner mig besviken fakiskt, men det är min åskigt. Sofie tyckte den var bra och man får faktiskt tycka olika.

 

 

första VM veckan

Som många vet (hoppas jag ) så börjar VM i Falun den här veckan. Sånna här gånger när det kommer vara tusentals mer människor i lill Falun önskade jag att jobbet låg längre ifrån Lugnet ( där vm stadion är). Tur att jag har flera underbara  människor på jobbet som gör att man faktiskt orkar ta sig dit. 

För att göra eran dag kanske lite roligare än vad min ska bli så får ni en rabattkod hos jfr.se! Ange " jfr2015 " och ni får 20% på hela sortimentet, hur bra?! 

Gäller fram till 2015-02-28 shoppa loss mina vänner

 

Tre av mina wanties som jag kommer klicka hem! 

bubblegum

Läppskrubb från Lush är typ det bästa jag någonsin använt till mina läppar. Doften är underbar, och läpparna blir så himla mjuka efter. Man ska bara komma ihåg att använda lipsyl eller något liknande efteråt. 

Upp