louisevikstrom!

Nattpass med inspiration

Kom nyss hem från jobbet slutade kl 02 men nu från ingenstans fick jag inspiration till både bloggen och plugget. Så imorgon kommer iallafall ett inlägg upp! 

smått och gott

Sprang in på H&M och Kicks nu när jag hade hål. Behövde en ny mascara och en consealer eftersom varken min macara eller concealer jag har nu funkar.. 

Sen idag efter skolan så är det genrep inför modevisningen som är imorgon! Är så himla nervös och taggad på samma gång, så ni får faktiskt önska min lycka till.

Länk till concealer 

Länk till mascaran

 

Marc Jacobs

Sitter och kollar på Marc Jacobs saker och önskar att man hade lite mer pengar över. Finns så många saker som jag skulle vilja ha men pengrna räcker inte riktigt till när man är student och absolut inte såhär nära studenten. Men man kan ju alltid drömma. 

 

marc

 

4 maj

Idag var jag och Sofie till Borlänge för att fixa pass till henne och det blev lunch på Subway. Sen var det bara att gå till skolan för två lektioner där jag faktiskt fick något gjort. Sen så fick jag även med mig ett par skor som jag förmodligen kommer ha till min studentklänning, inte bestämt mig än annars så är allt i klädväg klart! 

 

Upp