louisevikstrom!

Jobbhelg

Jobbade fredag och lördag den här helgen. Fredagen gick hur bra som helst på jobbet men lördagen däremot. Kan säga att det var på gränsen till kaos på restaurangen men tack vare de bästa arbetskamraterna så fixade vi det! Fick dock jobba över så det blev ungefär en timmes sömn eftersom jag hade planer med mamma dagens efter. 

torsdag

Sitter och har Tv produktion och vi har planerat lite till en kommande sändning som vi ska göra på Gamla Elverket här i Falun. Dagen har väl för övrigt inte så mycket att bjuda på en så länge blir kanske en liten vända på stan efter skolan om orken finns.

mina tjejer

Skrattat så jag har ont i magen, saknat att umgås med Julia och Emma så sjukt mycket! Kan ju också berätta att jag inte kom sist på bowlingen.. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntar jobb. Puss och Godnatt

klick klick

Kollade runt lite på olika makeup hemsidor och hittade några fynd bland annat anastasia brow wiz! Aldrig provat något från Anastasia men hört så pass mycket om just den här produkten så den måste ju vara bra. Resten får ni ser när de landat i min brevlåda

 

gårdagen

Igår så gick jag och pojkvännen tillsammans med hunden till isen i närheten av där jag bor. Vi satt och på en sten och bara solade och njöt av varandras sällskap. Idag blir dagen inte lika mysig då jag måste plugga och vara barnvakt, men imorgon så är jag ledig från skola och jobb så då blir det att ta det lugnt.

naked 2

Fått hem den fantasiska palleten Naked 2! Ska bli riktigt kul att testa ut den här och göra fina sminkningar. Älskar neutrala färger

lördag 7 mars

Lördag en väldigt grå sådan. Idag så står inte så mycket på schemat mer än att ikväll så ska Linnea firas! Det betyder också att jag måste ner på stan och köpa något fint till henne. Åker till henne runt åtta och vi får se om jag hinner ta några outfit bilder och closeup på sminket. 

 

Mac Cinderella collection

Har ni sett Mac's nya kollektion? 

Hur fint är inte det?! Älskar färgerna och önskade verkligen att plånboken hade tillåtit mig att köpa mestadels av kollektionen. Verkligen mina typer av färger. Finns att köpa online. 

onsdag

Efter en lagomt seg dag i skolan så åkte jag direkt hem till pojken och gosade in mig i hans armar och slutade med att vi båda somnade. 

Nu är jag på en inte alls lika trevlig plats utan sitter på mitt rum och gör historia rapport.. Går ju sådär men hoppas ni andra haft en bra dag! 

Helgen

I fredags kom killen hem från Stockholm efter 3 dagar och i lördags fyllde världens bästa Hani år! Vi firade henne med middag på stans grekiska restaurang och sedan på klubben. Mycket skratt och kärlek har den här helgen bjudit på. Men nu är det bara att försöka komma tillbaka till verkligheten med skolan. Stress.

Upp