louisevikstrom!

Kategori: Allmänt

birthday

fick dom här superfina örhängena av johanna i födelsedagspresent. 
Älskar dom!

Fresh

Nya vita skor till sommaren, adidas var ett självklart val av skor. 

m.a.c

Sminket som fick följa med hem från Stockholm senast. Lever för dessa två nu 

Lycka

Lycka när man får hem så här fina paket! Trodde aldrig jag skulle bli torsk på ett sånt här märke men plötsligt så händer det. Bilder på innehållet kommer så småningom.

fredag

En sån där dag när man bara känner att inget går bra över huvudtaget.. Hade önskat mig en myskväll med han, ett glas vin och god mat. 

Men kan anta att det kommer bli jag hemma själv med en påse chips och pepsi. 

Cute af

 

Två outfits. En när jag kände mig söt och blek och den andra när jag mådde så jävla bra och va brun. Det var all uppdatering nu, tacka och ta emot vem vet när nästa kommer. 

Weak

Känner mig inte lika fresh idag som jag gjorde på bilden när man var brun och snygg. Här sitter man i mjukisar och är lite småäcklig och ska plugga körkortsteori.  

Resultat självklart av @Daniel Tängerfors 

Happiest time

I've been sad for years

Don't tell me it gets better

 

Ibland kan jag också visa känslor ville bra visa er det.

Snap bitch

Två bilder sparade från snapchat en onsdags utgång när man trodde man va snygg. Men fick ju inget ragg den kvällen så så jävla snygg va man inte. Tog igen det på fredagen dock. #drunkLife2017

 

 

 

 

Spraytan och sexitime

Var hos Emelie på salongen och fick mig en ljuvlig spraytan! Man känner ju sig som en gud med en snygg bränna mitt i vintern.

Så därför fick Daniel såklart komma till Falun så vi kunde få det på bild medan man har kvar den där sexiglimten i ögat. Äcsh vafan pratar jag om en.. herregu' trött. Bilderna kommer iallafall inom kort! Håll er uppdaterade.