louisevikstrom!

Kategori: Allmänt

Been lost

*fotograf Pic by Penny*

 

Long time no see. Saknat bloggen men har vart datorlös nu ett tag, men hoppar på tåget nu så gott det går. Jobbar lite mindre den här månaden så ska väl göra ett försök till att fixa lite ordentliga bilder och inlägg. Förhoppningsvis.

old insta

Hittade dom här gamla instagrambilderna på datorn för ett tag sen haha! Ganska kul att se tillbaka på

Guld ska det va

Köpte det finaste besticken från Åhlens häromdagen! Älskar hur clean dom är och hur fint dom passar till mina vita tallrikar som har en tunn guldkant.

 

Shaanxo -bhcosmetics

Den här underbara paletten är på väg hem till mig! Är så taggad på att sitta och leka med den här,här finns en video med swatches av Shannon : VIDEO

Neff

Close up på kepsen jag hade på mig i några inlägg ner. Älskar den, har aldrig varit en kepsmänniska men det är väl aldrig försent för att bli det? 

Salaam Frej

 

Frej Larssons nya dänga är jag spelat högt i lägenheten hela dagen! Man vill ju bara supa och fukka ur till den här haha 

Sambos

Hade haft en riktigt jobbig dag och kom sen hem till det här! Present från fina Emelie min lilla sambo, hur snäll är inte hon!! Känner mig bortskämd och efter att ha provat dom här så kommer jag att köpa fler, skönaste trosorna verkligen. #mycalvins

Friday breakfastDen här fredagsmorgonen så laddar jag upp med massa C-vitamin. Ska snart gå en promenad eftersom det är sånt fint väder ute så måste ju passa på. 

Sen ska jag fixa med tvätten och städa utan lite i lägenheten innan MaddeP kommer hit. 

Kiwi-Ananas

Åt lite gott såhär på kvällskvisten innan läggdags, imorgon är det upp tidigt igen för att jobba ännu ett 06-16 pass. Får se vad som händer på kvällen för har än så länge inga planer

Nyttigare liv.. kanske

Jag och min sambo Emelie har bestämt  oss för att vi ska sluta med godis och andra onyttigheter till en viss grad som vi känner att vi klarar av. Att börja gymma har vi också pratat om men vi får väl se hur det blir med den biten! Ikväll äter jag iallafall något som är bättre än godis, progress. 

 

Beauty blender -Solid

 

Fick med mig lite goodies från stan idag köpte både svampen och tvålen på H&M. Nu är det upp till bevis och kolla om den funkar lika bra som alla säger. Köpte den beigea svampen för tänkte att den kanske ser mindre lortig ut när man använder den än till expempel den svarta och röda.

Ledig dag

Idag är jag ledig och ska ta vara på dagen så mycket som det går. Ska strax göra mig i ordning och dra mig ner mot stan där jag ska träffa Erik på en fika. 

Sen ska det pysslas här hemma, blir tokig på allt som ligger överallt och ser stökigt ut.