louisevikstrom!

Kategori: New in

Got me some new CK

 

Köpte mig det här vita settet med CK undies för ett tag sen, så värt pengarna. Såklart så fanns inte stringtrosorna som jag helst velat ha men väntar på att dom kommer in i lager igen hehe då jävlar! 

Nya älsklingar

 

Hämtade ut dom här underbara skorna här om dagen, kollat in dom hur länge som helst och äntligen så köpte jag dom. Jag är stolt ägare av mina första nike air max! Troligen så kommer flera nike dojjor hamna i skogarderoben inom en snar framtid.

Real!

Gick in på H&M idag i väntan på Sofie och såg då denna underbara borste tillsammans med några andra från Real techniques. Har tänkt beställa Expert face brush hur länge som helst men nu äntligen! Tog ur den förpackningen och borsten är verkligen underbart mjuk! Ska testa ut den nu i några veckor så kommer det en review framöver. 

Paket från Nelly.com

 

Överlycklig för mitt paket från Nelly som jag fick häromdagen! Ska fota det jag köpt så kommer det upp på bloggen inom ett tag. Kanske inte helt fel gissat på att det är skor haha..

Lippies

 

Passade på att gå in på Make up store med Johanna igår när dom har 100 kr på alla deras läppstift denna månad. Föll för dom här färgerna och kan säga att den lila inte är lika läskig på utan faktiskt väldigt fin! 

Nya Miss manga mascara - Indigo

Köpte den här limited edition mascaran från Loreal och som ni ser så är den väldigt blå. Har inte provat den än men när jag gör det kommer det bilder!

 

nya älsklingar

 

köpte dom på H&M för ett tag sen på rean så tror dom kostade runt 75 kr något sånt. Så sköna och lätta att gå i så jag kommer ha dessa flitigt i sommar.