louisevikstrom!

Nyttigare liv.. kanske

Jag och min sambo Emelie har bestämt  oss för att vi ska sluta med godis och andra onyttigheter till en viss grad som vi känner att vi klarar av. Att börja gymma har vi också pratat om men vi får väl se hur det blir med den biten! Ikväll äter jag iallafall något som är bättre än godis, progress. 

 

Beauty blender -Solid

 

Fick med mig lite goodies från stan idag köpte både svampen och tvålen på H&M. Nu är det upp till bevis och kolla om den funkar lika bra som alla säger. Köpte den beigea svampen för tänkte att den kanske ser mindre lortig ut när man använder den än till expempel den svarta och röda.

Ledig dag

Idag är jag ledig och ska ta vara på dagen så mycket som det går. Ska strax göra mig i ordning och dra mig ner mot stan där jag ska träffa Erik på en fika. 

Sen ska det pysslas här hemma, blir tokig på allt som ligger överallt och ser stökigt ut. 

 

Black -Black -Black

Igår var jag till Hanna och färgade håret, enkelt och svart precis som jag ville ha det! Men snart så ska jag ändra ännu lite till på håret är super taggad och hoppas det blir så som jag har tänkt.  Här får ni för och efter bilder och jag tycker ni ska gå in och följa Hannas instagram!! 

Jobba-Sova-Äta

Rubriken beskriver så bra mitt liv just nu. För det här är i princip det jag göra om dagarna,

och är jag ledig så blir det oftast att tvätt diska och städa i lägenheten. 

Men förra helgen slutade jag runt 8 tiden och drog ut och träffade två mycket saknade vänner. Älskar och ser upp så mycket till dom här tjejerna, dom är som mina systrar! Vi tog några glas vin på pubben innan vi drog till klubben och dansade hela natten lång.

more photos

Fotade med Daniel igen förra veckan för blev strul med minneskortet från när vi fotade sist. Men tror han kan hålla med mig om att dom här bilderna blev sååå mycket bättre! längtar sönder tills jag får se de färdiga resultatet!! 

Snart så

Jag och Daniel tog en vända till studion för ett tag sen och tog lite bilder.

Han la upp en liten ful sneak så delar med mig av den medans jag väntar på att han ska fixa resten. 

söndag

Idag har jag städar och plöjt en hel säsong av AHS för att försöka tänka på annat. Men det är inte riktigt lätt.

I veckan så ska jag iallafall träffa Emelie för lite tjejsnack och jag ska till Nugget (sofie ) och kolla in hennes nya lägenhet!

Behöver mina tjejer nu verkligen så tur att dom finns och behöver ladda upp för jobb under helgen. 

En bild från när jag va rödhårig bakis och frös

Vi

Tittar på gamla bilder och så ploppade dom här upp och jag kan lugnt säga att dom här är mina absolut favorit bilder med Elin. 

Älskar dom verkligen för dom är så OSS 

KÄRLEK